Zelf ben ik – Laura – al zolang ik me kan herinneren bezig met persoonlijke ontwikkeling en méér uit mezelf en het leven halen. Een belangrijke stap daarin was mijn zoektocht naar gezonde voeding; zo kwam de Ayurveda op mijn pad en ben ik steeds bewustere en natuurlijkere keuzes gaan maken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat wanneer je terug naar je ware natuur gaat, je leven je meer .. geeft.

In de tweede helft van 2020 begon ons dochtertje steeds meer te praten en een van haar favoriete woorden was ‘meer’. Heel toepasbaar op van alles en nog wat, en heel duidelijk.

Rond die tijd wilde ik zelf ook graag ‘meer’. Met m’n bedrijf en blog Altijd Trek richtte ik me vooral op gezonde voeding en kon ik een beetje m’n liefde en interesse voor de Ayurveda kwijt, maar ik voelde sterk de behoefte m’n focus te verwijden naar gezond leven in het algemeen. Dat ik door het moederschap praktisch niet meer in de keuken stond en me op andere vlakken ben gaan verdiepen speelt daarin ook een grote rol 😉

Op m’n blog wil ik je inspiratie meegeven om op diverse manieren je leven een vleugje meer te geven. Meer zen zijn, meer tevreden met jezelf, meer gezondheid en nog veel meer..!

Liefs,
Laura