De wereld is momenteel big time in beweging. Dit kan voor heel veel onrust zorgen als je jezelf hier niet tegen kunt ‘wapenen’ en daardoor meegezogen wordt in de chaos. In deze blog deel ik daarom welke social media accounts mij helpen vertrouwen dat het allemaal goed komt, en eigenlijk gewoon al ís.

Je focus bepaalt je realiteit

Je merkt het misschien wel wanneer je jezelf net hebt ondergedompeld in het huidige nieuws of op social media alle ellende van de wereld voorbij hebt zien komen; het is niet echt helpful voor je positieve mood hè?

Het tegenovergestelde heb je hoop ik ook mogen ervaren; je vol goede vibes voelen nadat je naar een inspirerend persoon hebt geluisterd of een inspirerend tekst hebt gelezen.

Maar wie brengt er anno eind 2020 nog inspirerende en hoopvolle woorden? Behoorlijk veel mensen gelukkig! Als je dit jaar namelijk vanuit spiritueel perspectief gaat zien, blijkt het allemaal met een reden te gebeuren en is er zéker licht aan het einde van de spreekwoordelijke donkere tunnel.

Mijn favoriete accounts om te volgen

Cosmic Woman

Voor mij begon het positief naar Coro kijken met een filmpje dat ik ‘toevallig’ van haar voorbij zag komen. Zo vertelde ze dat het woord zelf namelijk ook staat voor een kroon en is het ook de rand om de zon wanneer er een zonsverduistering plaatsvindt.

Haar boodschap is om dit moment aan te grijpen om je eigen kroon op te zetten; in je eigen kracht te komen en de wereld op een andere manier te gaan bekijken.

Lorie Ladd

Lorie deelt regelmatig berichten die ze van haar guides doorkrijgt. Ze geeft daarbij hele praktische tips en voorbeelden/inzichten om op een liefdevolle manier naar de wereld te blijven kijken.

Ook organiseert ze maandelijks een worldwide meditatie om met z’n alle samen bij te dragen aan onze mooie wereld.

Tijn Touber

Tijn deelt dagelijks een filmpje waarin hij zijn wijsheid deelt en je daarmee inspireert op een relaxtere manier naar jezelf en de wereld te kijken. Alleen al luisteren naar z’n stem maakt je instant rustiger.

Pam Gregory

Pam plaatst de huidige en toekomstige gebeurtenissen in een astrologisch perspectief; welke planeten zijn en komen er ‘in beeld’ en welke invloed hebben zij hier bij ons op aarde. Heel interessant.

Meer accounts om te volgen

Uiteraard zijn er nog veeeeel meer interessante accounts om in deze tijden te volgen. Deel jouw favoriet daarom hieronder in de comments ♥ En vertel er even bij waarom je deze persoon graag volgt.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *